Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to tak dlouho, co šestapadesátiletý herec Doug Hutchison a jeho mladičká žena Courtney Stodden (29) oznámili, že čekají prvního potomka. Blondýniny sociální sítě následně zaplavila vlna fotek, na nichž pyšně ukazovala pomalu se zakulacující bříško. Bohužel, televizní hvězdička dítě potratila. Zareagovala na to mimo jiné oholením dlouhé blond hřívy, jednoho z jejích poznávacích znamení. „Chci se vrátit zpátky k mému andílkovi tímto symbolickým gestem,“ napsala.

V poslední době se obsah jejích sociálních sítí vrací ke standardu a na fotkách hraje prim postava, hlavně tedy silikonová prsa a k tomu pro někoho možná sexy, pro jiné spíš lascivní výrazy.

Mezi poněkud monotematickými snímky tak fanoušci možná ocení novou zálibu Hutchisonovy ženy - Courtney propadla kouzlu šátků uvázaných do turbanu a také barevných paruk. Jako velká fanynka Justina Biebera si vyzkoušela i příčesek (a vycpané trenkýrky), ve kterém se do podoby zpěváka nastylizovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám