Hlavní obsah
Článek

Herečka Vilma Cibulková (61) se ještě nestačila pořádně vzpamatovat z nevěry svého muže a hereckého parťáka Miroslava Etzlera (59), kterého vzala na milost, a už se na ni navalilo další velké životní trápení. Její osmnáctiletá dcera Šimona z prvního manželství se už čtvrtý týden dává dohromady v pražské bohnické léčebně ze silného abstinenčního záchvatu po závislosti na lécích a omamných látkách. Podle informací deníku Aha! chce Šimona podepsat revers. Její matka Cibulková tomu hodlá zabránit jedinou možnou cestou. Chce svou dceru zbavit svéprávnosti.

„Má opravdu velké problémy, ale je bohémka, tak nevidí, jak na tom je. Matka ji proto chce zbavit svéprávnosti, proti čemuž se postavil Šimonin biologický otec,“ informoval deník Aha! zdroj z léčebny, který měl s dcerou Cibulkové absolvovat léčebné procedury. „Často psala mystické básničky, byla to její forma terapie. Nechápala jsem ale, že když má slavné rodiče, že o nich přede všemi mluvila. A někdy dost nehezky,“ tvrdí zdroj.

O tom, že mladá rebelka nemá se svou mámou právě idylické vztahy, svědčí evidentně i počet návštěv. „ Máma za ní byla za celou tu dobu tak dvakrát. Mnohem častěji za ní chodil její přítel. Chtějí se vzít. Hlavně proto, aby na ni matka nemohla a neudělala z ní nesvéprávnou bytost,“ ukončil svou zpověď zdroj.

Reklama

Další články

Načítám