Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Panující nejkrásnější muž světa Mr. International Pedro Mendez přiletěl do Česka, aby se zúčastnil finále soutěže Muž roku v Náchodě. Cestu měl ovšem dost dobrodružnou, jeho letadlo muselo nouzově přistát ve Vídni. "Objevila se totiž díra v jednom kole," svěřil.

V Praze je Pedro poprvé, ale už se těší, až si ji prohlédne. "U nás ve Švýcarsku je Praha hodně známá, vím o ní spoustu věcí a určitě navštívím památky," sliboval. Také finalisty soutěže mužské krásy zatím moc nezkoumal. "Viděl jsem jejich fotky, ale favorita zatím nemám. Počkám si, až co v pátek předvedou ve finále," řekl nám.

Sám se stal nejkrásnějším mužem Švýcarska a vyhrál celosvětové finále v Egyptě. "Chci se posouvat ve svém životě dál, zkoušet nové věci. Pokud jde o mé povinnosti, jsou jenom příjemné. Cestuji do různých zemí světa a tam propaguji to, co by měl Mr. International a jeho organizace propagovat. To znamená žít zdravě, cvičit, zdravě jíst. To se snažím v každé zemi ukázat," vysvětlil.

Pedro je model, ale prý by se jen tímto ve Švýcarsku neuživil, protože je tam příliš malý modelingový trh. "Abych se vůbec uživil, tak ještě musím dělat elektrikáře. Takže jsem vyučený elektrikář," prozradil.

Dámy, které by si od něj chtěly nechat v Ženevě opravit třeba zásuvku a  poznat ho, mají ovšem smůlu. "Mám přítelkyni, žijeme spolu ve Švýcarsku a ona je také Miss a živí se modelingem. Takže jsme nejkrásnější pár Švýcarska," smál se.

Reklama

Další články

Načítám