Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Andrea Kerestešová (39), dnes už tedy Růžičková, se pochlubila fotkami ze sobotní utajené svatby, jež se konala v kostele sv. Petra a Pavla v Dolanech u Hlinců.

Herečka, kterou proslavil seriál Vyprávěj, se provdala za svého dlouholetého přítele, muzikanta Mikoláše Růžičku, známého z formace Republic of Two. Andrea se nevdávala v klasických sněhobílých šatech, ale zvolila bílou sukni s modrou spodničkou a krajkový top.

Ani ženich neměl klasický outfit, ale modrý oblek, ke kterému zvolil bílé tenisky.

Oblíbená herečka si svatební den v rodinném kruhu moc užila. „Vše bylo moc krásné, čisté a emotivní, byl to zážitek, cítím se skvěle,“ řekla Super.cz novomanželka, jež na sociální síti poděkovala všem, kdo se na svatbě podíleli.

A samozřejmě i své rodině. „Protože láska je odpověď na všechno. Děkujeme vám za přání a laskavá slova. Děkujeme našim rodinám a blízkým přátelům, kteří s námi prožili nádhernou sobotu na louce. Děkuji obci Hlince, že zachránili jeden z nejstarších kostelů v Česku, který byl naším útočištěm,“ napsala herečka.

Reklama

Další články

Načítám