Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ať už jste byli kdekoliv na dovolené, všude vám mohli dělat společnost paraziti. Bohužel i z dovolené si můžete dovézt nepříjemné zdravotní potíže, které parazité způsobují. Umí nenápadně kolovat vaším tělem, na kterém cizopasí. Říkáte si, že vás napadnout nemohou? To jste se spletli. Na základě výzkumů byli prokázáni paraziti u 83 % testovaných lidí. Proč byste mezi nimi nemohli být i vy?

Jak jste se mohli na dovolené nakazit? Stačil kontakt s pískem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mrzí vás, že končí léto a s ním i vaše dovolené plné odpočinku? Určitě vám hlavou proudí vzpomínky na vše, co jste za léto prožili. Z dovolené jste si mohli přivézt vedle vzpomínek také parazity. Nakazit se jimi je tak snadné. Přišli jste do kontaktu s pískem? Nikdy nevíte, kolik psů a koček se dostane na pláž, ze které si udělají svůj záchod. Vzpomeňte si, zda si po každém kroku po pláži myjete mýdlem nohy nebo ruce. Ani si to neuvědomíte a parazity si můžete takto přenést ústy do těla, kde pronikají do vašich orgánů. Jsou zákeřní. Očima je nerozeznáme a nikde je necítíme. Přitom s každým soustem potravy jim dodáváme energii a sílu. A co vaše děti? Umí žít s parazity?

Nejohroženější skupinou jsou děti. Paraziti na ně číhají všude

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Trávili jste dovolenou s dětmi u moře nebo jste s nimi prázdniny prožili doma? Všude kolem nich byly nástrahy plné parazitů. Kolik z vás nechalo své děti stavět hrad z písku? Písek na pláži i v pískovišti je semeništěm parazitů, které přenášejí kočky nebo psi. Stačí chvilka nepozornosti a vaši nejmenší si infikované ruky nebo bábovičky strčí do pusy. Dalším rizikem pro děti je voda. Ano, dělají se různé kvalitativní zkoušky. Ale kolikrát se dělají testy na parazity?! Vodou pak umyjete ovoce, které dáváte jako svačinku svým dětem a takto jednoduše jim pak do těla vnesete parazity. Ti pak bloudí bezbranným dětským tělem, až se dostanou hlouběji do orgánů. Víte, jak poznat nákazu parazity?

Projevy jsou různé. Nejde je však snadno odhalit. Proč?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Parazity, které jste si dovezli z dovolené, můžete mít kdekoliv ve vašem těle. Jsou nebezpeční, protože jejich počáteční příznaky jsou téměř nulové. Teprve až začnou růst, dávají o sobě znát. Nevýhoda je ta, že většinou tyto zdravotní potíže přisuzujeme běžným zdravotním problémům. Trápí vás únava, zažívací potíže nebo bolesti kloubů, svalů či hlavy? Pak zbystřete. Každý tento příznak může mít původ v parazitech. Ti, aby rostli, musí pronikat čím dál hlouběji tkáněmi vašeho těla. Mohou doputovat až do hlavy, kde způsobují tolik nepříjemné bolesti hlavy. Paraziti byli objeveni i v oku pacientů, kterým způsobovali špatné vidění. Toto je realita. Nepodceňujte parazity a chraňte se před nimi!

Jak se chránit? Důležitá je prevence

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Myslíte si, že prevence před parazity není důležitá? Je prokázáno, že i když se lidé nechají testovat na parazity, testy nemusí být 100%. Pokud vám test vyšel negativně, nemusí to ještě nic znamenat. Proto je důležité myslet i preventivně. Účinnou ochranou mohou být osvědčené bylinky, které lze extrahovat moderní cestou. Tyto extrakty jsou mnohonásobně účinnější než samotné bylinky. Neměli bychom zapomínat alespoň 2x ročně užívat přírodní účinná antiparazitika, která slouží i jako prevence. Představujeme vám nový přírodní přípravek ParazitEx, který umí vyhubit parazity v jakémkoliv vývojovém stádiu. Stačí pouze dodržet měsíční kúru.

Jak ParazitEx funguje? Zcela na přírodní bázi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Základem unikátního složení přípravku ParazitEx je prémiová 100% rostlinná formulace.Tyto extrakty významně pomáhají k detoxikaci, posílení obranyschopnosti organismu a v boji proti střevním parazitům.Přípravek ParazitEx obsahuje kombinaci 9 ověřených bylinných extraktů pro správné fungování zažívacího systému se zaměřením proti střevním parazitům. Obsažený vrcholák tříslovinný pomáhá udržet trávicí trakt bez parazitů, papája obsahuje latex s proteolytickou aktivitou, usnadňuje trávení bílkovin a má negativní dopad na vývoj střevních parazitů jako jsou červi. Doplněk stravy ParazitEx obsahuje silné přírodní extrakty z bylin a rostlin a to v množství potřebném na dosažení požadovaného efektu.

Další články

Načítám