Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úderem neděle se z Kim Cattrall stala dáma se šesti křížky na krku. Herečka všem dobře známá díky roli vášnivé a téměř neukojitelné Samanthy Jones ze seriálu Sex ve městě vždy dokázala klamat tělem. Asi nikdo by nehádal, že Samanthiny obnažené scény natáčela téměř v padesáti.

Kim debutovala v dramatu Růžové poupě už jako devatenáctiletá v roce 1975. O pět let později se objevila v kladně hodnoceném dramatu Hold a roku 1984 se stala součástí geniální Policejní akademie. O rok později se objevila po boku Jeana-Paula Belmonda v Bezva fintě. Zcela přelomovým v její kariéře se ovšem stal rok 1998, kdy odstartoval Sex ve městě.

Díky svérázné roli se stala sexsymbolem a ze svých nejen seriálových zkušeností dokázala vytěžit maximum jako autorka několika knih s erotickou tematikou. Ty napsala ještě se svým třetím manželem Markem Levinsonem. Po rozvodu s ním Kim krátce randila dokonce i s Brucem Willisem. V současnosti už čtvrtým rokem žije s malířem Cliffordem Rossem (63).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám