Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká fitness cvičitelka a modelka Jennifer Nicole Lee (41) je neustále v hledáčku fotografů. A to nejen díky své vypracované sexy postavě. Spíše než cvičením se totiž na sebe snaží upozornit tím, že jakmile v okolí pláže či bazénu spatří fotografa, okamžitě jí "náhodou" spadnou plavky, zejména ta dolní část.

Ale protože už jsou neposedné šňůrky u plavek hodně ohraným vtipem, rozhodla se na pláži cvičit v plavkách a vystavovat na odiv své ženské přednosti. Jennifer patří k úspěšným fitness trenérkám a nevynechá jedinou příležitost k formování postavy.

Na svém kontě má několik knih a DVD o hubnutí a trénování a na nedostatek pracovních příležitostí si opravdu nemůže stěžovat. Dvojnásobná mamina s vylepšenými ňadry přitom nemá atraktivní postavu odjakživa.

V mládí vážila skoro osmdesát kilo a po porodu druhého dítěte se jazýček vah nezadržitelně blížil k devadesátce. Nakonec ale radikálně změnila životní styl a díky cvičení nastartovala dříve netušenou úspěšnou kariéru fitness trenérky a modelky. Občasný exhibicionismus na pláži si však v rámci zviditelnění snad nikdy neodpustí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám