Hlavní obsah
Článek

Ještě koncem července byly sotva hotové terénní práce, dnes aby se už Karel Gott (†80) pomalu připravoval na stěhování! Jak Super.cz jako první před časem informoval, zpěvák si v severních Čechách nedaleko německých hranic pořídil pozemek, kde bude stát jeho luxusní chata. A teď už je téměř hotová!

Gottovi, kteří na stavbu osobně pravidelně dohlíží, si patrně museli pořídit nějakou turbo firmu, protože od doby, kdy se na pozemku poprvé koplo do země, uplynulo jen pár týdnů. Pokud bude stavebníkům přát počasí, Gottovi tu už mohou trávit Vánoce. Při dosavadní tryskové rychlosti dělníků ale klidně už i příští státní svátek koncem září.

Rodina si nechala postavit napůl zděnou a napůl dřevěnou stavbu typickou pro místní kraj. Akorát je o trochu větší než ty ostatní okolo. Kromě toho na místě stojí i dva dřevěné přístřešky, patrně na auta.

Pozemek o výměře sedm tisíc metrů čtverečních si nekoupil Gott přímo, je napsaný na tchyni Blanku. Obec Doubice na pomezí Českého Švýcarska je známá svým klidem, který ale už pomalu mizí. Jestli Mistr plánoval, že zde bude mít od fanoušků pokoj, mýlil se. I v době návštěvy naší fotografky pozemek obklopovali turisté. Těch z Německa, kde je Gott stále velmi populární, sem jezdí v posledních týdnech velké množství.

A právě z toho důvodu nemají někteří místní ze slavného souseda moc radost. Bojí se, že přítomnost Gotta udělá z obce poutní místo a z poklidné vísky se stane takový malý Václavák…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám