Hlavní obsah
Článek

Oceňované drama Čistá duše se pro Jennifer Connelly stalo naprosto přelomovým filmem. Nejenže díky snímku režiséra Rona Howarda získala Oscara za vedlejší roli, ale při natáčení poznala svého budoucího manžela Paula Bettanyho.

Herečtí kolegové tvoří od roku 2003 manželský pár a mají spolu dvě děti. Stellan počátkem srpna oslavil třinácté narozeniny, jeho sestřičce Agnes je teprve pět let. Jennifer si navíc ještě předtím, než poznala Paula, pořídila syna s fotografem Davidem Duganem.

Kai bude příští rok už dvacetiletým mladíkem, ale jeho maminka má stále postavičku, s níž by na plátně obstála i jako Bondgirl. Jennifer Connelly na španělském ostrově Formentera předvedla vysportovanou postavu, jakou by jí mohly závidět i výrazně mladší hollywoodské konkurentky.

Hvězda filmů Requiem za sen či Krvavý diamant se jako trojnásobná maminka může pochlubit výstavními křivkami. Také její stejně starý manžel v moři předvedl svou formu. Jako Vision totiž musí v týmu Avengers snést srovnání s Iron Manem, Thorem a Captainem Americou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám