Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová (46) se na televizních obrazovkách představí v úplně jiné roli, než jsou u ní diváci zvyklí.

Půvabná blondýnka, která je po rozchodu s bývalým sporťákem Michalem Hrdličkou (35) stále oficiálně sama, se večer představí v dalším díle kuchařské show o hledání nejlepších domácích kuchařů MasterChef Česko. Finálová šestnáctka soutěžících se má opravdu na co těšit.

Blonďatá moderátorka si pro finalisty připravila tři své nejoblíbenější recepty, z nichž si vyberou ten, který Borhyové uvaří. Těmi jsou španělská paella, kachní prsíčka s bramborovými knedlíky a se zelím a domácí těstoviny s rajčatovou omáčkou a s mušlemi.

Samotná Lucie je výbornou kuchařkou a vaření patří k jejím velkým vášním. „Snažím se připravovat dětem pestrou stravu. A suroviny, které děti moc nemusí, upravovat tak, aby jim chutnaly. Třeba Lukymu moc nechutná zelenina, ale cuketové karbanátky si dá rád. Já sama mám ráda tradiční česká jídla, třeba kachní prsíčka s bramborovým knedlíkem a zelím.“ Soutěžící pak budou mít za úkol jedno z jejích oblíbených jídel uvařit.

Reklama

Další články

Načítám