Hlavní obsah
Článek

Lucie Vondráčková (44) nafotila v těhotenství pořádně žhavé snímky. Ve čtvrtém měsíci pózovala pro televizi Fashionstars. Fotila v sexy prádélku nebo si pod křížem zahrála na Máří Magdalenu. Lucii to neskutečně sluší a je vidět, že je po boku hokejisty Tomáše Plekance (41) neuvěřitelně šťastná.

Lucku pro focení oslovila návrhářka Libka Safr, která se v poslední době do povědomí veřejnosti dostala především kontroverzní kampaní s Miss World 2010 Veronikou Machovou, která na fotografiích šňupala moučkový cukr, který měl představovat drogu bohatých - kokain.

Lucie Vondráčková si focení velmi užívala. „Celý život se řídím heslem: Džíny, triko, sako. Hodně chodím po světě pěšky, takže je pro mě na prvním místě praktično a pak teprve experiment. Ale focení je něco jiného. Ráda zkouším to, co bych si za jiných okolností na sebe nevzala a pak koukám do zrcadla a nepoznávám tu holku v odraze," prozradila po focení Vondráčková, kterou nejvíce bavilo focení v nádherných modrých šatech pod křížem.

"Lucka si zahrála Máří Magdalénu módního průmyslu. Je třeba lidi šokovat, když jste umělec. Od módních návrhářů se tady čeká pouze to, že vyrobí nositelné oblečení, udělají přehlídku se známými modelkami a pak vše pověsí na ramínka do obchodu a modlí se, aby to prodali, ale já chci od módního návrhářství víc," vysvětluje Libka Safr.

"Žiju tím, každý kousek mého těla v každou vteřinu dne žije módou a uměním. A tak jsem se rozhodla nestát stranou od zahraničních kolegů a pořádně se opřít do práce. Tvořit tak, jak to cítím a ne, jak se to očekává,"uzavřela známá návrhářka.

Reklama

Další články

Načítám