Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Do třetice všeho nejlepšího! Tímhle heslem se nejspíš řídí zpěvačka a moderátorka Českého rozhlasu Jana Rychterová (45). Ta v sobotu potřetí vstoupila do svazku manželského. Sladké ano řekla svému příteli Michaelu Melíškovi. A svatba to byla vskutku stylová. Do manželství oba snoubenci totiž vstoupili před fotbalovou bránou na hřišti v Dobřejovicích u Prahy obklopeni motorkami, nejbližší rodinou a kamarády.

„Žili jsme spolu šest let. O svatbě jsme se začali bavit na jaře a nějak jsme pořád nemohli najít volný víkend. Když jsme zjistili, že jeden volný máme, šli jsme do toho,“ řekla Super.cz Jana, která přiznává, že se se svým životním parťákem seznámila na internetové seznamce.

„Nejsem moc plánovací typ, ale přípravami jsem se nestresovala. Ve čtvrtek jsem objednala kytky. V pátek jsme jeli koupit ženichovi košili. A teprve v sobotu dopoledne jsem si na své motorce jela koupit make-up,“ smála se zpěvačka.

„To, že se vezmeme na hřišti, byl vlastně Michalův nápad. Nešlo by to zrealizovat bez pomoci našich výborných kamarádů z Dobřejovic. Jedni nazdobili bránu, druzí postavili stan a pódium, další zorganizovali celý obřad. Když kamarádi motorkáři na naši počest nastartovali motory a začali túrovat, měla jsem slzy na krajíčku,“ řekla dojatě.

Všech sedmdesát svatebních hostů bylo na zeleném trávníku v době obřadu naboso. Včetně oddávajícího, starosty Dobřejovic Jiřího Kappela, a matrikářky. „Pro pana starostu to byla jeho první svatba, ale byl fantastický. Nasmáli jsme se. Všichni si mysleli, že je to najatý profesionální herec,“ dodala čerstvě vdaná zpěvačka závěrem.

Reklama

Další články

Načítám