Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejrychlejší člověk planety, olympijská legenda Usain Bolt (30), měl o víkendu hned dva důvody slavit. Prvním byly další tři zlaté přírůstky do jeho sbírky z olympijských her a druhým jeho kulatiny, v neděli totiž oslavil třicet. Jenže párty v jednom nočním klubu v Riu se trochu zvrhla. Bolt před sebou nechal twerkovat spoře oděné Brazilky a s jednou návštěvnicí podniku dokonce zašel ještě mnohem dál. Jenže běžec zřejmě v celém tom opojení zapomněl, že je tak trochu zadaný...

Přítelkyní Usaina Bolta má být už dva roky šestadvacetiletá Kasi Bennett. Podle jeho sestry se už dokonce schylovalo k zásnubám.

Onou slečnou, která sportovci v sobotu v noci učarovala, je teprve dvacetiletá studentka Jady Duarte, která se úlovkem na jednu noc pochlubila na aplikaci WhatsApp, jenže fotky se začaly šířit jako lavina a dnes ráno už o nich věděla média po celém světě.

Kdo by si při této příležitosti nevzpomněl na loňskou aférku modelky Kateřiny Provazníkové, která se podobně nechala zvěčnit v posteli s Jaromírem Jágrem po hokejovém mistrovství světa v Praze? Tehdy ovšem fotka vznikla bez Jágrova vědomí, což se o snímcích zadaného Bolta rozhodně říct nedá.

Duarte prý nyní prožívá strašné momenty. „Je to velice negativní. Nikdy jsem nechtěla být slavná. Umírám hanbou,“ řekla pro jedny brazilské noviny. „Nebylo to nic extra. Bylo to normální. Radši se k tomu nebudu vyjadřovat, abych to ještě nezkomplikovala, ale jak jsem řekla, bylo to normální,“ dodala na otázku, jaký byl nejrychlejší muž planety v posteli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám