Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě to není ani pět let, co se na britské hudební scéně objevily nové tváře Jade Thirlwall, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock a Jesy Nelson, které vytvořily seskupení Little Mix. Přestože byly uměle složené během osmé řady soutěže X Factor, zpívají dodnes a na svém kontě mají milióny prodaných desek. Staly se tak dívčím protipólem o rok dříve vzniklých a ještě populárnějších One Direction, kteří už se ovšem rozpadli.

Little Mix začínaly jako teenagerky, ale sladkou image ze zmiňovaného televizního pořadu, v němž dokázaly jako první skupina zvítězit, si neudržely dlouho. Holky s věkem a zkušenostmi přitvrzovaly jak v textech písní, tak v kostýmech a choreografii.

Jejich poslední vystoupení na festivalu v Hylands Parku v Chelmsfordu připomínalo chvílemi spíš dívčí skupinové erotické hrátky. Zvlášť tehdy, když Jesy Nelson začala s olizováním horního rtu...

Reklama

Další články

Načítám