Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V červnu se sice v jejich několikaměsíčním vztahu objevily mráčky, které vedly až k rozchodu, bez sebe to ale tihle dva dlouho nevydrželi. Jednadvacetiletá modelka Gigi Hadid a o dva roky starší zpěvák Zayn Malik si momentálně užívají romantický únik z velkoměsta na tichomořském ostrově Tahiti.

Jejich dovolená rozhodně není jen válecí, vypůjčili si například kajak, na němž se vydali na širý oceán. Nějaký ten čas na instagramové srandičky jim ale pochopitelně také zbyl. Gigi si vyfotila své naolejované pokrčené nohy a připsala k nim ‚hotdogs‘. Po letech tak probudila internetový hit z roku 2013, kdy si lidé fotili v ležící pozici na zádech končetiny či skutečně naaranžovali vedle sebe dva párky, aby vypadaly jako nohy a ostatní pak měli hádat, zda jde o to, či o ono.

Podle okolí páru jsou si nyní Gigi a Zayn skutečně blízcí. Modelka byla největší podporou bývalého člena One Direction v době, kdy procházel silnými depresemi a pocity úzkosti a zrušil dokonce i vystoupení v Londýně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám