Hlavní obsah
Článek

Hudební skladatel Ivety Bartošové (†48) Jarek Šimek (50), který v pátek odpoledne zkolaboval při zkouškách muzikálu Naháči a jehož do nemocnice odvezli s podezřením na mrtvici, stále nemá vyhráno. I když jej lékaři propustili domů, až pondělní výsledky testů rozhodnou, zda se jednalo o mozkovou příhodu nebo o "pouhé" vyčerpání organismu. Podívejte se na exkluzivní snímky Jarka těsně po zhroucení ve fotogalerii.

"Jarek intenzivně pracoval na muzikálu. Byl to zápřah od rána do rána. Spal sotva tři hodiny denně," svěřil se Super.cz osobní asistent Šimka Jan Bernard, který nyní o hudebníka, jež potřebuje především kvantum spánku a odpočinku, intenzivně pečuje. Asistent vyvrací, že by Šimek zkolaboval na základě užívání drog. "Mohu se zaručit, že v tom žádné povzbuzující látky nebyly. Jarek to zkrátka přehnal s prací," uvedl Bernard.

Když lékaři Šimka propustili do domácího ošetřování, nechal se odnést kamarádem Jakubem Špačkem do bytu. "Museli jsme ho spolu i svléknout. Stále měl ochrnutou ruku i nohu. Lékaři však předpovídají, že pokud jde opravdu jen o vyčerpání, jejich hybnost se vrátí," tvrdí asistent Jarka.

Posledními slovy Šimka před usnutím prý byly instrukce k interaktivnímu muzikálu Naháči. "Nedal si říci a ještě mě sotva slyšitelně zaúkoloval s tím, co je všechno třeba udělat. Pak řekl, že je strašně unavený a tvrdě usnul," dodal Bernard.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám