Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Každý den ji oblékáme. A přesto ji neznáme tak, jak si myslíme. Naprostá většina žen nosí špatnou podprsenku a nezná svoji správnou velikost. Patříte mezi ně?

Brafitting: Najděte konečně tu správnou podprsenku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Špatná podprsenka vám nejen deformuje prsa, ale navíc může způsobit i nepříjemné zdravotní komplikace. A je úplně jedno, jestli máte áčka nebo déčka, správná podprsenka s vaším dekoltem nadělá divy. Brafitting neboli umění přiřazení správné podprsenky by měla vyzkoušet každá žena. Vystačíte si jen s metrem a naším průvodcem. Myslíte si, že nosíte tu správnou? Tak schválně!

Obvod podprsenky musí přiléhat k tělu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejčastější chybou, kterou české ženy při výběru podprsenky dělají, je vybírání podprsenek s příliš velkým obvodem. Ten poté neposkytuje vůbec žádnou oporu a veškerá tíha zbyde na ramínka, která musíte co nejvíce zmenšit. Ve výsledku máte zadní obvod podprsenky vytažený až na lopatky. A jak by to mělo vypadat? Obvod by měl být pevný tak, že se vám pod něj vejdou maximálně dva prsty. A měl by být ve stejné výšce po celém obvodu vašeho těla. Takto padnoucí obvod nese až 80 % váhy poprsí! Na fotce vidíte, jak má správná podprsenka vypadat.

Ramínka se nesmějí zařezávat

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zaříznutá ramínka většina žen dává za vinu velikosti prsou. Ale přitom samotný obvod poskytuje i velkým ňadrům dostatečnou oporu. Když ale žena oblékne podprsenku s příliš velkým obvodem, veškerá opora padne na ramínka. A ta se nepříjemně zaříznou. Jak vypadají správně nastavená ramínka? Mrkněte!

Košíček podprsenky musí obklopit celé prso

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když zvednete ramena, tak se vaše ňadra propadnou a košíček vám odstává? Nebo vám okraj košíčku rozdělí prso na dvě části? Tak jako tak to není správně. Košíček by měl být zcela vyplněn vaším ňadrem, ale nikdy by z něj nemělo „přetékat“. Tak dejte svým nelichotivým podprsenkám sbohem a oblékněte tu, která vám opravdu padne!

Jak zjistit správnou velikost i střih podprsenky?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka vám nesedí správně? Nelíbí se vám v ní tvar ňader? Pak je třeba zjistit správnou velikost a zkusit nový střih podprsenky. Mrkněte na průvodce výběrem správné podprsenky Size&Style Asistent od Astratex.cz a zjistěte, jaká podprsenka je pro vás ta pravá. Tato aplikace byla vytvořena na základu měření tisíců zákaznic přímo na pražské prodejně Astratexu. Díky této aplikaci nosí 94 % uživatelek správnou velikost podprsenky. To musíte vyzkoušet!

Další články

Načítám