Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý novácký sporťák Michal Hrdlička (35) asi opravdu ustál opilecký skandál ve Varech. Jeho tenisová láska Karolína Plíšková mu odpustila a Michal se po jejím boku tetelí blahem.

V posledních měsících se Plíškové na tenisových kurtech vůbec nedařilo. Zlí jazykové naráželi na to, že za pokles formy může právě vztah s Hrdličkou.

Sympatická hráčka dokonce odmítla svou účast na olympiádě v Riu, protože se bála nákazy virem zika. A možná tak přišla o olympijskou medaili. Vysoká tenistka však nakonec všem pochybovačům vytřela zrak.

Po krátkém odpočinku (mimo jiné s Michalem houbařila v českých lesích) se vrhla naplno do tréninku a výsledky se dostavily velmi rychle. Plíšková slavila životní triumf na turnaji v Cincinnati, který jí vynesl jedenácté místo v žebříčku WTA.

Díky turnajovému vítězství se tak stala nejvýše postavenou českou hráčkou, protože bronzová medailistka z Ria Petra Kvitová klesla na patnáctou příčku.

Vítězství své lásky v turnaji si nenechal ujít ani samotný Hrdlička, který poctivě sledoval každý Karolínin zápas a po vítězném finále s Plíškovou hrdě pózoval společně s celým trenérským týmem.

Doufejme, že Michal Karolíně přinese štěstí i na grandslamovém turnaji US Open, kde by Plíšková chtěla zužitkovat svou rostoucí formu.

Reklama

Další články

Načítám