Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nad zpěvačkou Adele (35) zvítězilo nachlazení zrovna uprostřed jejího turné Adele Live 2016. Zdravotní stav ji dokonce přinutil zrušit jedno z jejích vystoupení ve Phoenixu. Viditelně smutná Adele se proto rozhodla omluvit fanouškům prostřednictvím sociální sítě.

Osmadvacetiletá britská hudební superstar natočila video, kde vysvětluje a ospravedlňuje své jednání. „Ahoj všichni, zejména všichni ve Phoenixu v Arizoně. Nemohu dnes večer vystoupit se svou show, druhou tady ve městě. Je mi to moc a moc líto. Už několik dní jsem nachlazená a přecházím to,“ začala Adele, která se na video nijak nepřikrášlovala.

„Včera jsem ještě vystupovala a moc se mi to líbilo, ale ten nápor byl příliš silný a nemoc ze mě vzala to nejlepší. Jak jste mohli slyšet, stejně jako já, nebylo to moc dobré. Opravdu se moc, moc, moc a moc omlouvám, že to dnes musím zrušit. Tolik si své turné užívám a rušení koncertů není něco, co bych chtěla dělat. Mrzí mě, že tak činím. Vím, že spousta z vás přiletí z daleka, je to ta poslední věc, co bych chtěla udělat,“ kála se zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám