Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známá herečka a břišní tanečnice si užívá léto po boku svého fešného, o tři roky mladšího německého přítele Jense Wulfa. Většinu času tráví v zahraničí, momentálně si užívají v Itálii, odkud pochází také její fotografie v plavkách, kterou ukázala svým fanouškům.

Anife Vyskočilová prozradila, že rozhodně netráví dovolenou vyvalená v jednom hotelovém rezortu. "Že bude moje dovolená s mojí láskou krásná, to jsem tušila, ale že bude úplně jiná než normální, to jsem nevěděla. Klasická dovolená je moře a jeden rezort. My jsme první dny spali u nějaké hraběnky v jejím sídle. Poslední dny jsme trávili na statku s lamami a pštrosy," prozradila se svým pověstným humorem Anife.

"Když jedeme na hory, vezmeme to přes moře, když jedeme k moři, tak to bereme přes zámky, sídla a hory. Když pojedeme do Ameriky, vezmeme to přes Čínu. No nic. Jak se říká, když miluješ, není co řešit. Jen nikdy nevím, co si mám sebou zabalit," dodala s úsměvem Anife.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám