Hlavní obsah
Článek

Herečka Kateřina Klausová se zase svlékla u moře do plavek a dovolila našim čtenářům, aby se pokochali jejími křivkami! Nedivili bychom se tomu, kdyby kvůli ní Mallorčané zoufale sháněli informace o tom, jak získat české občanství. Mrkněte na snímky do fotogalerie!

Katku proslavilo hraní Adiny Mandlové ve filmu Lída Baarová, exceluje ale také v prosinci končícím úspěšném muzikálu Mamma Mia!. V tom hraje Ali, zatímco v Ať žijí duchové! představuje Kláru.

Kráska nežije ale jen prací, na začátku léta už byla na dovolené s bráchou a rodiči, teď se ale spustila s přáteli na španělském ostrově.

„Moc jsem si to tam užila. Byl to pohodový výlet za mořem a jídlem. Úžasné byly hlavně procházky po Palma De Mallorca. Neopakovatelný zážitek,“ hlásá, raději se ale nezmiňuje o divokých mejdanech, které tam plánovala.

Klausová, jež je nezadaná, se už v duchu psychicky připravuje na pokračování divadelní sezóny.

„Na silvestra končíme s Mamma Mia! s písničkami skupiny Abba. Bude to strašně smutné loučení. Diváci si představení zamilovali a my jsme skvělá parta. Část nás naštěstí pokračuje v druhém muzikálu,“ dodala Kateřina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám