Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S bývalým moderátorem Snídaně s Novou Liborem Baselidesem jsme se potkali naposledy, když byl na konkurzu muzikálu Angelika. Tvrdil nám, že dostane roli Nicolase. Tu nedostal, ale během doby, kdy jsme neviděli, se staly mnohem horší věci.

"Správně bych o tom neměl mluvit, protože jsem podepisoval nějaký papír o mlčení. Ale v momentě, když mi dali podepsat, že musím zaplatit milión korun a nesmím to nikomu říct, tak páni policisté v civilu, kteří to mají myslím na svědomí, sami tu informaci prodali bulváru," řekl Super.cz. Baselides.

A co se tedy vlastně stalo? "Šel jsem z nemocnice, kde jsem na Bulovce ležel po operaci a moje hloupost byla, že jsem chtěl pro pár známých udělat oslavu narozenin. A protože jsem znal slečnu Terezu, která mi tři měsíce předtím předváděla na přehlídce, kterou jsem dělal, šel jsem za ní do podniku, kde jsem myslel, že je majitelka nebo ředitelka. Ve finále je to nějaká provozní. Tak jsem se šel domlouvat, že bych si tam další den udělal oslavu," vyprávěl trochu nesouvisle.

"Vykládal jsem jí karty, protože to je můj další koníček. Do toho se přimotali nějací tři muži, co už tam byli, taky si nechali vyložit karty a pak se to stalo," popsal nám kauzu, kdy jej jeden z mužů obvinil z krádeže tašky, pak jej napadli a přivolaní policisté v civilu jej přes noc umístili do cely, kde byl prý bez toalety a v příšerných podmínkách. Tvrdil, že odmítli i jeho žádost o lékařské ošetření. Nyní podal stížnost na státní zastupitelství na chování policistů.

Na všechno, co přestál, by ale nejraději zapomenul. "Zahodil jsem všechno za hlavu. Jsem teď za Prahou v domečku s přítelkyní, zavařuju, dělám marmelády, šiju šaty, vymýšlím a píšu knížku o andělech," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám