Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sámer Issa (38) při oslavách narozenin obvykle střídá místa, kde se mejdan koná. 31. narozeniny ale slavil na stejném místě jako třicetiny. "Moje přítelkyně totiž tenhle klub vlastní," vysvětlil nám. "Jitka je jedna z mála holek, které to se mnou umí, dokáže být přísná a říct, jak jo, hrozně mě inspiruje a mám ji strašně rád," svěřil Super.cz.

"Obdivuji ji jako člověka i jako postavu v mém životě. Je úžasná," rozplýval se. Přesto se ale Sámer stále stýká se svojí bejvalkou Agátou Prachařovou (38). Hrála mu v novém klipu na první píseň v češtině Sámer, měla být i jeho kmotrou, i když nakonec na párty, kde se klip křtil, nedorazila. Neštve to jeho novou partnerku?

"Samozřejmě, že jí to velmi vadilo. Říkala, že se s ní vůbec nemám spojovat, že už je to dávno za mnou. Ale Agáta má pořád místo v mém srdci. Mám ji moc rád. Lidi, které jednou milujete, budete milovat pořád. I když už je to jiný druh lásky, přejete jim štěstí, a to přeju Agátě," prozradil nám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám