Hlavní obsah
Článek

Za zpěvačkou Olgou Lounovou (43) jsme se byli podívat před premiérou sci-fi muzikálu podle díla Raye Bradburyho 2116 v divadle Semafor, kde se odehraje limitovaný počet exkluzivních představení v angličtině. Slibovala nám, že bude mít hodně sexy kostým, a nelhala.

Olga nás přivítala v kratinkých svatebních šatech, které ještě shodila a zůstala jen v sexy korzetu, síťovaných punčocháčích a střevíčcích na vysokém podpatku. "Moje postava je robotka, která nahrazuje matku, ale zároveň hraje i sexuální pomocnici staršímu pánovi. Ale to myšleno všechno v nadsázce, protože je to cirkusové představení," popsala nám.

"Je hodně těžké to zahrát, protože roboti jsou mechaničtí a nějakým způsobem naprogramovaní, a protože nejsem tanečnice, musela jsem ty pohyby hodně pilovat. Ale byla to pro mne výzva, včetně toho, že se hraje v angličtině. Sice jsem v posledních letech byla hodně v Americe, zajela jsem se v létě podívat i do Londýna, ale v angličtině hraju poprvé," svěřila Lounová, kterou čeká také turné s názvem Jsem optimista tour a také nový videoklip.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám