Hlavní obsah
Článek

Dcera zpěvačky Pavlíny Filipovské, vnučka legendárního dabéra a herce Františka Filipovského a také diváky známá bývalá hvězda nováckého pořadu Áčko Pavlína Wolfová leží v nemocnici! Lékaři jí diagnostikovali otok mozku. Ten pacienta opravdu vážně ohrožuje na životě.

Podle některých zpráv je v nemocnici už několik týdnů, pravidelně za ní dochází i maminka, pro níž musí být starost o dceru nejhorší noční můrou.

Otok mozku, který vzniká tím, že mozek zvětšuje svůj objem, se projevuje nesnesitelnými bolestmi hlavy, nevolností, zvracením, motolicemi a nejrůznějšími neurologickými poruchami. Zvýšený nitrolební tlak může dokonce způsobit v horším případě poškození mozkových center a může skončit i smrtí.

„Kamarádi, zdravím vás z fakultní nemocnice Na Bulovce, kde se já a můj mozek pokoušíme vrátit do původních proporcí. Jeho otok (toho mozku) mě bohužel bolí moc, tudíž nemohu dělat vůbec nic, tedy ani odpovídat na vaše dobře míněné zprávy a dotazy,“ nechala přes přítele novinářka vyvěsit na svou sociální síť.

„Díky kortikoidům a trpělivosti (jejíž jsem známá královna) však mozek utěšeně splaskává. Až dosplaskne, hned se ozvu!“ přidává s tím, že po uzdravení se vrátí v plné síle.

„Lékařská prognóza jsou tři až čtyři týdny pozorování a kapaček,“ uvedla Wolfová, která nezapomněla ani na žertování. „Selfie nepřikládám, mám dneska špatný vlasy,“ nechala na internet napsat kamaráda.

Reklama

Další články

Načítám