Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Modelka a začínající zpěvačka Jitka Válková (32) umí omráčit. Naštěstí pro své okolí ne při pěstním souboji, ale svými ženskými zraněmi. Během natáčení videoklipu k duetu, který nazpívala se zpěvákem Josefem Vágnerem totiž předvedla nejen opravdu hluboký výstřih, ale i místa, které měl vidět jen její přítel Mirek Cipra.

Přestože se Válková v podstatě před celým štábem obnažila, natáčení si pořádně užila. „Natáčení videoklipu bylo pro mě ve všem nové. Už od rána jsem se na celou spolupráci s Pepou i celým super štábem těšila. Od brzkých ranních hodin až do pozdních večerních jsem vyzkoušela také spoustu stylů. A nejenom v oblékání. Jelikož jsem tak trochu ve videoklipu mrška, musela jsem tam i tak působit. K tomu mi pomohly vizážistka a kadeřnice. Bez nich bych to nezvládla,“ svěřila se Super.cz kráska.

Točilo se jak v exteriérech v zámecké zahradě, tak v nádherných prostorách uvnitř zámku Loučeň. Jitka chvilkami působila opravdu jako pořádná mrška. „Barbora Nevická na mne vytvořila naprosto krásné extravagantní líčení, které velice nahrávalo situaci, kdy házím květináč na Pepu a tvářím se velice potutelně. Když jsem Pepu láskyplně opečovávala, měla jsem zase červené rty a dlouhé řasy. Vystřídala jsem styly vlasů od romantických loken, přes sexy ohon až po elegantní drdol, který se krásně hodil k rudému veteránu Gordonu,“ nemohla si zážitky vynachválit Válková, pro kterou to snad nebude první a poslední videoklip. Doufá v to i ona, protože její ambice míří výš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám