Hlavní obsah
Článek

Své rodné jméno Ariadna Thalía Sodi-Miranda si zkrátila na stručné Thalía, a tak ji znají jako herečku a zpěvačku fanoušci po celém světě. Mexická kráska, která se od roku 2013 pyšní i svou hvězdou na hollywoodském chodníku slávy, je v Latinské Americe obrovskou hvězdou, u nás se prosadila coby seriálová Rosalinda.

To ovšem zdaleka nebyl jediný obdobný počin, do nějž se pustila. Ne nadarmo se jí po světě přezdívá královna telenovel. Společnost Televisa ji dokonce jmenovala nejlépe placenou herečkuu v historii telenovel. Rosalinda ale přesto hraje prim, byla v té době nejdražším televizním projektem v Mexiku a práva na její vysílání se prodala do více než 180 zemí světa!

Za zmínku ale jistě stojí i její hudební kariéra. Talentovaná maminka dvou dětí ve věku devět a pět let, které má s americkým producentem Tommym Mottolou, totiž zpívá v mnoha jazycích. Kromě rodné španělštiny ještě například v angličtině, francouzštině, portugalštině a filipínštině. Jako sólová zpěvačka prodala více než 40 miliónů hudebních nosičů.

Reklama

Další články

Načítám