Hlavní obsah
Článek

Zmírněte tradiční poprázdninový nápor na svoji peněženku. Při nákupu v e-shopu MT nábytek teď díky slevám až 71 % ušetříte tisíce korun. V nabídce mají přes 9 400 skvělých kousků včetně stovek dětských stolů, židlí, postelí i skříní za speciální předškolní ceny. Všechno vám rychle a spolehlivě přivezou až domů a nákup můžete i výhodně splácet. Tak pospěšte, mimořádné slevy skončí už 24. srpna!

79 barevných kombinací oblíbené sedačky do menšího bytu. Vyberete si z nich také?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přejete si, aby váš nábytek nejen dobře vypadal, ale byl i praktický a užitečný? Pak poznejte rohovou sedačku Vanessa. Její výhody? Roh bude na vaše přání vpravo nebo vlevo. Několika rychlými pohyby z ní uděláte lůžko. Do úložného prostoru naskládáte spoustu věcí. U televize se opřete o naducané polštáře. Máte na výběr z desítek variant. A cena? Tak ta je exkluzivní! Dříve za 8 585 Kč.

Spousta hladových krků? S jídelním setem s poloviční slevou je nakrmíte všechny naráz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Najezte se pohodlně na židlích a u stolu z jídelního setu Rostislav. Zaručeně budou pasovat i do vaší domácnosti, protože u MT nábytek si vyberete ze 155 možných kombinací moření dřeva a potahů čalounění z látky nebo ekokůže. Konstrukce nábytku je z poctivého bukového dřeva, rozkládací deska z odolného lamina se snadnou údržbou. Skvělý tip pro větší rodiny. Dříve za 16 403 Kč.

“Krásná a kvalitní skříň, cena skvělá,” říká Eva. A kam si pověsíte podzimní bundy vy?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Do šatní skříně Gerardo 1 s tichými posuvnými dveřmi přehledně uložíte všechno své oblečení bez ohledu na to, kolik ho máte. Její šířku si totiž vyberete na míru vašim potřebám, stejně jako světlejší nebo tmavší barvu přírodního dekoru. Oděvy vyskládáte do prostorných polic nebo navěsíte na šatní tyč a před zrcadlem pak dokonale vyladíte svoji vizáž. Mimořádná nabídka! Dříve za 13 408 Kč.

Prostorná, romantická i praktická. Ložnici, o jaké sníte, máte blíž než kdykoliv dřív

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak se chcete cítit v ložnici? Hlavně příjemně, aby se vám dobře usínalo i vstávalo. Vsaďte na ložnicovou sestavu Veria a vaše touhy se rázem změní ve skutečnost. Díky výběru velikosti postele i typu matrace si spaní přizpůsobíte na míru, ve velké skříni a komodě lehce najdete něco oslňujícího na sebe, a útulná barevná kombinace projasní vaše rána. V akci už jen 2 dny. Dříve za 17 758 Kč.

Škola už volá, buďte na ni připravení! Extra slevy až 71 % na nábytek nejenom pro děti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zpříjemněte svým dětem začátek školního roku. U MT nábytek pro ně mají připraveno přes 540 modelů stolů, židlí, skříní, postelí a všeho dalšího vybavení se speciálními předškolními slevami až 71 %. A rovnou si tam najděte i nějaký pěkný kousek pro sebe. Z více než 9 400 kousků nábytku si určitě vyberete i vy. Neváhejte, mimořádné slevy končí už 24.8.!

Další články

Načítám