Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S mateřstvím si americká herečka Lisa Rinna (53) dala vcelku na čas. První dceru porodila v pětatřiceti a druhou o tři roky později. Přesto jako by zastavila čas a i vedle té mladší vypadá pomalu jako její sestra.

Herečka, známá převážně ze seriálů Melrose Place a Tak jde čas, kdysi randila s Toddem Nelsonem a fešákem Peterem Bartonem, tím pravým byl ale až herec Harry Hamlin (60), jehož si herečka v roce 1997 vzala o rok později s ním počala první dceru Dalilah Belle. Na těchto nejnovějších snímcích je ovšem zachycena s dcerou Amelií Gray, které je teprve patnáct, ale maminku už přerostla minimálně o půl hlavy. Ve středu si spolu v Beverly Hills udělaly nakupovací odpoledne.

Dalilah s Amelií ovšem mají ještě staršího sourozence Dimitriho Alexandera Hamlina (36), kterého jejich otec počal ve vztahu s tehdy o dvacet let starší herečkou Ursulou Andress (80), slavnou švédskou Bondgirl. Později byl ještě ženatý s herečkami Laurou Johnson a Nicollette Sheridan ze Zoufalých manželek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám