Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Stále okouzlující Kateřina Brožová (56) si změnila nejen barvu vlasů, ale mění se jí celý život. On-line deník Super.cz byl u toho, když jí hitmaker a hudební skladatel Michal David (63) nabídl hlavní roli v připravovaném muzikálovém trháku Mata Hari na motivy života indické špiónky a zpěvačky, která získávala informace přes postel. "Samozřejmě jsem Michalovi okamžitě přikývla, taková nabídka se neodmítá," svěřila se Super.cz nadšená Brožová.

Aby také ne, když si hlavní rolí v hojně reprízovaném muzikálu může hvězda její velikosti ročně přijít až na několik miliónů. Michal David za půvabnou herečkou a zpěvačkou přišel na oslavě 120. narozenin Hany Zagorové a Štefana Margity jen tak na kus řeči. A během přátelské debaty na ni najednou vybafl: "Chceš si příští rok zahrát Matu Hari?" Kateřina jen zalapala po dechu, udělala krok dozadu a nevěřícně vytřeštila oči. "Michale, uvědomuješ si, že to je životní role, a ty se mě na to ptáš jen tak?" divil se šokovaný idol českých mužů. I její slavnější kolegyně totiž musejí procházet náročnými konkurzy, zatímco Kateřina získala roli snů bez toho, aby vydala jediný tón.

"No co, prostě jsem jí to řekl jen tak. Mám jasnou představu, že by hlavní postavu měla hrát Kačka. Nikoho jiného nehledám," krčil rameny David, který má už na svém kontě několik veleúspěšných muzikálů.

Brožová se jinak stále nezbavila tmavých vlasů, i když natáčení filmu Hranaři, ve kterém údajně exceluje, dávno skončilo. "Nechci dělat žádný razantní zásah do svých vlasů. Počkám, až odrostou," dodala půvabná pěnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám