Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pohádkovém filmu Strašidla postava, kterou ztvárňuje herečka Jana Bernášková, žárlí na vílu v podání Sary Sandevy a snaží se ji ničit. Ve skutečném životě ale Jana prý žádné žárlivé scény a útoky proti ženě, která okouzlila jejího partnera, nepodnikla, i když by měla důvod. Bývalý partner, režisér David Drábek, od ní totiž utekl za kolegyní, herečkou Henrietou Hornáčkovou.

"Já bojuju vždycky fér. Přemýšlím, jestli jsem takhle někdy bojovala o nějakého muže. A ano, bojovala. Ale vždycky ženskými zbraněmi. Ani po velkých životních zkušenostech, kdy mně bylo ublíženo nějakou ženou, tak jsem se s tou ženou nesetkala a nevyříkávala jsem si to s ní, protože si myslím, že je to věc toho muže, který na sebe naváže dvě ženy," svěřila nám.

Mluvila konkrétně o tom, jak ji opustil bývalý partner David Drábek, s nímž má dceru Justýnu. "U mého bývalého muže se to vyřešilo tak, že šel za novou láskou, ale já jsem to nikdy s jeho přítelkyní a po čase manželkou neřešila, protože si myslím, že to ani nebyla její věc, že to byla věc toho muže, který má tu zodpovědnost ke své manželce, nebo ženě, kterou opustí," doplnila.

Jana nás touto zpovědí trochu šokovala, protože jsme si mysleli, že než si Drábek začal s Hornáčkovou, byla už nějaká pauza v jejich vztahu. "No vidíte. Ale ve své podstatě už je to jedno, protože už David není ani s jednou z nás a čeká na svoji novou životní lásku," krčila rameny.

A jak momentálně s Henrietou vycházejí? "Nijak. Nemáme nic společného, kde bychom se potkávaly? Nemáme ani společnou práci nebo divadlo. Když se potkáme, tak se pozdravíme, chováme se k sobě navzájem slušně. Starala se několik let o mé dítě, je dobře, že se k Justýně chovala hezky. Několikrát jsme ji pozvali k nám domů, byli jsme u nich doma... Ale že bychom byly nějaké kamarádky, to ne. Nejsme úplně stejné krevní skupiny, jsme každá jiná, ale vycházely jsme spolu dobře a slušně," uzavřela Bernášková, kterou kromě Strašidel budou moci vidět diváci v seriálu Mazalové a také se chystá na nové natáčení opět se Zdeňkem Troškou (70), jenž ji oslovil pro svoji novou pohádku.

Reklama

Další články

Načítám