Hlavní obsah
Článek

Docela překvapivě tvoří už tři roky pár Ewa Farna (30) a Martin Chobot. O příteli známé české zpěvačky ale většina lidí ví jen to, že hraje na kytaru, nosí dlouhé kudrnaté vlasy a že má legrační příjmení. Zasvěcení nyní Super.cz prozradili, jak pohnutý osud sirotka má tento mladík za sebou. O matku tragicky přišel ve čtrnácti!

Jeho maminkou byla Eva Chobotová-Suchánková (†41), uznávaná akademická malířka, jejíž dílo zdobilo například i jednu z knih Jaroslava Seiferta. V roce 1984 si vzala Zdeňka Chobota, rok nato se narodil Martinův starší bratr František, Martin pak přišel na svět v roce 1989.

Rodina žila od roku 1996 v luxusní vile v Dobřichovicích nedaleko Prahy, kam také chodil Martin na místní „lidušku“, než se v roce 2004 přestěhoval do Prahy na „Ježkárnu“. Rok předtím ale zažil asi nejhorší okamžik svého života.

„Nevím, co za tím bylo, ale když Martinovi bylo čtrnáct, Eva spáchala sebevraždu. Oběsila se,“ řekl Super.cz zdroj z Dobřichovic. O tom, zda za jejím rozhodnutím byla zhoubná nemoc, psychika nebo snad problémy v rodině, se podle ní mezi místními jen spekulovalo, nikdo ale doteď nezná pravdu. „Našel ji prý jeden ze synů v hale,“ dodal pramen.

„Vedle úspěšné dráhy umělecké byl v posledních letech její soukromý život poznamenán velkou nepřízní osudu, která vyústila v její předčasný odchod ze života,“ píše o Evě Suchánkové neurčitě magazín Informační list Dobřichovic.

Rodiče Martina a Františka se dva roky před tím rozvedli. Ani život jejich otce neměl dlouhého trvání. „Tvrdilo se tu o jeho konci všelicos, ale každopádně už také nežije,“ přidává náš informátor. Zdeněk Chobot měl autoškolu, ukončení její činnosti se datuje do roku 2010.

Martin se o sebe prakticky od patnácti měl starat sám. Možná i to přitahovalo Ewu, když ho poznala, že je na svůj věk rozumný a samostatný.

Reklama

Další články

Načítám