Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na premiéře snímku Star Trek: Do neznáma se vedle dalších známých tváří objevil i Milan Peroutka. Ten dorazil do kina po boku pohledné blondýnky a vzhledem k tomu, že se prezentuje jako single umělec, jsme se ho samozřejmě na jeho doprovod vyptávali.

„Míša je studentka muzikálu a tanečnice z akcí, které teď moderuju přes léto, a protože jsem jel přímo z programu a všechno bylo hodně narychlo, napadlo mě vzít ji s sebou. Netušil jsem, že bude na filmu tolik novinářů. Upřímně jsem ani nevěděl, že jdu na Star Trek, který jsem mimochodem viděl poprvé,” uvedl syn zesnulého člena Olympiku, který popřel, že by se sympatickou blondýnkou chodil.

A jak si zpěvák užívá léto? „Momentálně mám za sebou pilotní díl pořadu Mixxxer show, který budu od září moderovat živě každý týden se Shopaholic Nicol, a také s kapelou intenzivně připravujeme nový singl a videoklip a jezdíme po letních vystoupeních. Takže uvidíme, jestli bude vůbec čas na nějakou dovolenou. Líbí se mi představa, že sbalím spacák a stan a vyrazím někam autem, byť na pár dní. Ale ještě nemám jasno v tom, kdy se to povede. Bude to asi velice spontánní."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám