Hlavní obsah
Článek

Krásná herečka Sára Sandeva je pohádkovou vílou Jitřenkou v posledním filmu Zdeňka Trošky (70) Strašidla. "Točilo se mi krásně, i když podmínky byly trochu horší. Byl podzim, víla na sobě má hrozně lehké šaty. Jediné minus ale byla ta zima, jinak tam byl skvělý tým lidí, tak se mi vlastně dobře natáčelo, i když jsem se trochu klepala zimou," vzpomínala.

Užívala si prý hlavně tanec. "Když jsem byla mladší, tak jsem se tanci věnovala docela dost, ale s tím, že jsem se začala na sto procent věnovat herectví a dost točit a hrát v divadle, tak už na to nebyl tolik čas," svěřila.

V novém filmu Muzzikanti, který právě natáčí na Těšínsku, pro změnu hraje zpěvačku, filmovou dceru producenta v podání Martina Dejdara. Se zpěvem je na tom prý ale o něco hůř než s tancem. "Zpívám, protože na konzervatoři jsme měli zpěv povinný. Ale v tomhle filmu si nezazpívám, budu jenom otevírat pusu, zpívá za mě Markéta Konvičková, což je skvělý výběr," prozradila.

U půvabné brunetky původem z Makedonie mají momentálně pánové šanci, pokud se nezaleknou jejího balkánského temperamentu. Od rozchodu se zpěvákem Adamem Mišíkem je totiž sama. "Jsem nezadaná už vlastně rok, cítím se takhle dobře, ale ničemu se nebráním," prozradila.

Reklama

Další články

Načítám