Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po plánované pauze Lucka Vondráčková (44) opět předstoupila před své fanoušky. Zpěvačka si odbyla premiéru koncertu v rámci turné se skupinou Vokobere. Diváci ve Strážnici se mohli na vlastní oči přesvědčit o tom, že z dívenky, kterou si mnozí pamatují z dob Marmelády, vyrostla mladá žena, na které nepoznáte, že je matkou dvou synů.

Lucie v průběhu koncertu zazpívala největší hity své kariéry, kterým slušelo nové aranžmá. Sympatická zpěvačka na pódiu zářila od první písně. Zejména v pomalých baladách, které většinou pro ni napsal její otec Jiří Vondráček a otextovala maminka Lucky Hana Sorrosová. V textech, které jí Sorrosová psala na tělo, se cítí Lucie jako ryba ve vodě. Ví, o čem zpívá, a posluchač jí interpretaci jednotlivých písniček věří.

Dnes čeká Vondráčkovou s kapelou koncert ve Valašském Meziříčí a turné pokračuje dál až do 9. září, kdy vše skončí v pražském Divadle Hybernia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám