Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V českém šoubyznysu došlo k dalšímu rozchodu slavných. Vilmě Cibulkové (61) se po dvou letech rozpadl vztah s jazzovým baskytaristou Pavlem J. Rybou (54). „Je to čerstvé, takže to samozřejmě bolí. Vilmu mám pořád rád,” svěřil se deníku Blesk hudebník.

Jak se zdá, tak rozchod neprovázely dramatické momenty jako v případě rozpadu vztahu Cibulkové s nevěrným kolegou Miroslavem Etzlerem, jehož místo zaplnil právě Ryba. „Rok a půl jsem byl vlastně jen s Vilmou a zanedbával jsem práci. No a v poslední době jsem se té práci začal věnovat. Studio mám v Kutné Hoře, kde jsem teď trávil většinu času. Jak to tak bývá, prostě jsme se odcizili. Je to vlastně moje vina a je mi to moc líto,” svádí vše na svou práci jazzman.

Cibulková a Ryba zůstávají nadále přátelé. „Já se se svými partnery nerozcházím tak, abychom nezůstali přátelé. Ale je to čerstvé a prosím, dejte nám čas,” potvrdila deníku informaci Vilma Cibulková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám