Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kanaďanku Winnie Harlow (22) už jste určitě zaregistrovali. V roce 2014 ji objevila Tyra Banks ve svém pořadu Amerika hledá topmodelku, a i když to v 21. sérii soutěže moc daleko nedotáhla, dnes na nás shlíží z billboardů světových značek jako tvář Desigualu, Dieselu, šperků Swarovski či limonády Sprite. Úspěch této cílevědomé mladé ženy inspiroval i dvacetiletého Nila Goodlada z anglického hrabství West Midlands.

Mladý Angličan trpí stejně jako ona kožní poruchou vitiligo projevující se ztrátou pigmentu, kdy dochází ke tvoření světlých skvrn na pokožce obličeje i těla. Zpočátku se u něj skvrny začaly objevovat na rukou, nohou a na hrudníku, ale postupem času se přidávaly další i na tváři.

Nile se je sice jako teenager snažil skrývat, ale postupně se i díky rodině a přátelům začal cítit ve své kůži dobře. Dnes je na svou výjimečnost dokonce hrdý a rád by ji zužitkoval v modelingu, kde už jej zastupuje i renomovaná agentura. Kdo ví, třeba s Winnie někdy nafotí velkou kampaň...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám