Hlavní obsah
Článek

O víkendu oslavila Barbora Mottlová (37) své narozeniny, a jelikož se jednalo o třetí kulatiny, tak to byla párty jaksepatří opulentní.

„Oslava byla naprosto skvělá,” uvedla herečka, která si ale zároveň posteskla, že nemohla zúčastněným věnovat tolik času, kolik by sama chtěla: „Člověk má kolem sebe jen lidi, které má rád, a to si vždy moc užívám. Hostů ale bylo hodně, a tak jsem si nikoho pořádně neužila a v klidu s nikým nepokecala. Takže to budeme s kamarády ještě dohánět extra na kávičkách.”

Herečka, která se objevila v seriálech První republika, Ordinace v růžové zahradě či Přístav, se nijak nehroutí ze skutečnosti, že už patří mezi třicátníky. „Třicítka mě určitě neděsí. Jasně, u ženský jde už trochu do vážnější etapy života - rodina a tak, ale těším se na to, co mi ta vážnější etapa přinese,” uvedla Bára.

Největším dárkem byla pro Báru dovolená na Mauriciu, kterou dostala od přítele Briana. „Každý dárek mi dělá radost, už jen to, že si lidi kolem mě udělají čas a chtějí mi udělat radost. Moc mě samozřejmě potěšila skvělá dovolená od přítele, ale třeba i dobré čaje, co jsem dostala, nebo ručně vyrobený pytlík s bylinkami. Nejsem náročná, ocením spíš, když mi někdo vymyslí dárek na tělo a přemýšlí nad tím. Nic drahého. Ale ještě si tajně na jeden myslím. Uvidím, jestli se ke mně dostane,” uvedla tajemně Bára Mottlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám