Hlavní obsah
Článek

Herečka Anne Hathaway (41) si momentálně užívá roli, jakou jí nepředepisuje žádný scénář. Jako maminka je na vrcholu spokojenosti a s manželem Adamem Shulmanem si užívají první přírůstek do rodiny.

V muzikálu Bídníci, který jí v roce 2013 přinesl Oscara, se Anne musela kvůli finanční tísni svého dítěte vzdát. V reálu ale takové drama naštěstí neprožívá a synovi, jehož přivedla na svět v březnu letošního roku, může nabídnout svou lásku i stabilní zázemí.

Catwoman z filmu Temný rytíř povstal vyrazila v New Yorku na rodinnou procházku se synem Jonathanem, který nepatří k dětským hvězdičkám, jež by rodiče hned po narození cpali do médií. Setkání s paparazzi fotografem slavnou brunetku ovšem nepřekvapilo a tvářila se spokojeně.

Anne Hathaway se letos v kinech objevila ve filmu Alenka v říši divů: Za zrcadlem, jehož tržby se zdaleka nepřiblížily původnímu trháku z roku 2010. Mnohem větší očekávání vzbuzuje její další projekt Ocean´s Eight. V „dámské“ předělávce Dannyho parťáků si totiž Anne zahraje se Sandrou Bullock (59), Cate Blanchett (54) i Rihannou (36).

Reklama

Další články

Načítám