Hlavní obsah
Článek

Pokud jste v 80. letech nebyli fanoušky béčkových hororů, se jménem Laurene Landon jste se nejspíš nikdy nesetkali. Herečka, která má nejlepší léta už dávno za sebou, se však se svou kariérou neloučí a straší vizáží vysloužilé prostitutky.

Laurene má na kontě takové filmové skvosty jako Maniac Cop, Pěna zabiják či Ostrov živých, ale mnohem více než snímky nevalných kvalit se proslavila svým soukromým životem. Samozvaná sexbomba se nikdy neprovdala, ale zviditelnil ji poměr s Christianem Brandem. Se synem hollywoodské ikony Marlona Branda totiž randila zrovna v době, kdy zavraždil přítele své sestry, která se následně oběsila. Pro leckoho by šlo o traumatický zážitek, ale Lauren se dodnes pyšní označením „bývalka Christiana Branda“.

Odkvétající herečka se letos objevila ve filmu Sky, v jehož obsazení figurují i Diane Kruger a její nejspíš už bývalý partner Joshua Jackson. V bídné filmografii Laurene Landon jde o vzácnou výjimku, kdy natáčela se skutečnými hvězdami.

Pokročilý věk herečku druhé kategorie nejspíš příliš netrápí. Ve společnosti se objevila v příšerných elastických fosforových šatech či podprsence tělové barvy, čímž ale moc obdivu nesklidila. K nevkusnému oblečení totiž Lauren přidává výraz prodejné ženy s nízkým cenovým sazebníkem, což jí ke slávě moc nepomůže.

Reklama

Další články

Načítám