Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a muzikálová zpěvačka je ve 4. měsíci a pomalu plánuje stěhování z pronajatého bytu na Letné do srubu, který si s manželem nechávají postavit kousek za Prahou. Bude to lepší jak pro dítě, tak pro jejich dva psy, s nimiž vyrazila na propagační akci k Psímu dni.

"Podrobnosti moc nevím. To ví Roman. On měl na starosti stavbu, já svatbu," smála se. Míša se teď už cítí dobře. "Doufám, že už mám to nejhorší za sebou. Pojem ranní nevolnosti musel vymyslet chlap, protože mi bylo špatně kdykoli přes den. Teď už si to jenom užívám," řekla nám.

O tom, že je těhotná, se dozvěděla až po svatbě. "Tam jsem to netušila, takže jsem si to užila všemi doušky. A to doslova, pila jsem i víno, ale myslím, že to nevadí. Na začátku to obvykle neví nikdo," míní Míša, která zatím přibrala jen kilo a těhotenství na ní není vůbec vidět.

Pokud jde o těhotenské chutě, jen se jí prý zvýraznily ty, které už měla. "Třeba octové zálivky na salát dokážu najednou vypít opravdu hodně, jde to už na litry," svěřila. Pohlaví miminka ještě neví, ale prozradit si to prý nechá. "Jména zatím řeší hlavně moje maminka, je hrozně aktivní. My to necháváme tak plynout, ještě jsme se nerozhodli," dodala.

Pracovat má v plánu do října. "A když se mi bude chtít ještě něco potom, tak uvidím. Ale asi až do porodu budu hrát jednu menší roli v Národním divadle. Tam nemám alternaci a bála jsem se, že to bude problém. Ale režisér Daniel Špinar říkal, že bude naopak vtipné, když bude černá víla navíc těhotná," doplnila.

Kdo bude chtít Míšu vidět naživo i mimo muzikálová prkna, může se zastavit na zmíněném Psím dni určeném pro útulky, který proběhne 3. září na Lužinách. „Akord je poměrně plachý pes, ale Mimi je všude plno, přestože je takhle malinká. Na Psím dni chceme vyzkoušet i skok do výšky, tak snad se nám povede to vyhrát, protože bychom se tak zapsaly do České knihy rekordů ve skoku do výšky,“ těší se na výkony Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám