Hlavní obsah
Článek

Začalo to naklizenou domácností a pečením zdravých koláčků a ani ne po roce Jaromír Jágr (52) uvažuje o otcovství. V souvislosti s modelkou Veronikou Kopřivovou (33) konečně hovoří o dětech, což se dosud žádné jeho přítelkyni nepodařilo.

„Já se dítěti nebráním,“ zaznělo z úst českého hokejového krále v rozhovoru pro magazín Elle. Pokračování ale už tak radostné není. „Když budu mít dítě, skončím s hokejem. Nedokážu dvě věci najednou a ani si nemyslím, že by to bylo správné. Jsem maximalista, a když něco dělám, tak to nechci dělat jen jakože,“ objasnil Jágr.

Vnoučata od Jardy by si prý přáli už i jeho rodiče, což naznačuje, že i oni se dokázali přenést přes Veroničinu striptýzovou aféru, která před pár měsíci hýbala českým šoubyznysem. Veronika se totiž u maminky zapsala jako velká hospodyňka a na to ona slyší.

„Posílal jsem domů fotku z Vánoc, na které byl vidět plný stůl vánočního cukroví, ale hlavně bylo všude uklizeno. Máma se mě nejdřív ptala, jestli jsem vůbec doma, protože mě dobře zná a ten pořádek jí ke mně neseděl. Když jsem jí řekl, že jsem samozřejmě doma, měla hned jasno. A tak se naši dozvěděli o Veronice,“ prozradil Jágr.

Reklama

Další články

Načítám