Hlavní obsah
Článek

Po léčbě vážné nemoci je naplno zpátky! Karel Gott (†80) už pomalu končí rekonvalescenci po náročné léčbě rakoviny mízních uzlin a vrací se do života. Nejenže nazpíval novou písničku, o kterou se nyní přetahují rádia, navíc už obráží i večírky. Na jednom z nich mu dělala společnost muži obdivovaná Andrea Verešová (43).

„Krásný večer v úžasné a milé společnosti. Kája nemá chybu, je jednoduše the best, superstar a věčně mlád,“ napsala modelka na svou sociální síť. Podle ní byl zpěvák na večírku skvěle naladěný a usměvavý. A Andree připomíná Seana Conneryho.

Můžeme jen doufat, že si Verešová vyžádala povolení od Ivany Gottové, protože ta nerada vidí, když někdo bez souhlasu informuje veřejnost třeba i o takových dobrých zprávách, že se nejuznávanějšímu českému zpěvákovi daří dobře.

Zpěvák si na narozeninách šéfa největší české letecké společnosti dal i bílé víno, takže se evidentně cítí čím dál lépe.

Ve středu Mistr točí novou píseň Michala Davida Země vstává a na podzim slíbil, že začne vystupovat. Všichni už se těšíme!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám