Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Po jedenácti letech soužití jsou svoji konečně i oficiálně! Zpěvačka Marie Rottrová (82) se potají vdala za svého přítele Milana Říhu.

„Ráda bych se s vámi podělila o informaci ze svého soukromí a vyvrátila tak informace bulvárních médií na toto téma. Dne 7. července 2016 jsem se v kostele v Neratově v Orlických horách vdala za svého partnera Milana Říhu,“ uvádí zpěvačka na svých oficiálních stránkách. O jaké spekulace médií mělo jít, se nám ani přes usilovné hledání najít nepodařilo.

Rottrová, která před časem ukončila kariéru, aby se pak zase vrátila (prý ne kvůli penězům, ale z důvodu toho, že najednou měla až zbytečně moc volného času), se vdala už potřetí.

Z prvního manželství s Vlastimilem Kučajem má dva syny, Martina a Vítka, oba jsou hudební skladatelé. V roce 1987 se vdala za Čechoněmce Jiřího Burgesteina, kvůli němu se přestěhovala na pár let i do Stuttgartu. Zatímco se svým prvním chotěm se přátelila, spolupracovali spolu, a když umíral, starala se o něj, na druhé manželství vzpomíná nerada.

O svém čerstvě třetím manželovi hovoří vždy láskyplně. Vztah mají plný romantiky a zpěvačka se několikrát vyjádřila v tom smyslu, že do jejího života Milan Říha vnesl novou energii.

Fanoušci budou moci (spíš pomyslně) Marii popřát na velkém koncertě v O2 areně. Bude jak vánoční, tak věnovaný jejím blížícím se pětasedmdesátinám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám