Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

S obdobím léta bohužel často přicházejí i nepříjemné opary. Jejich výskyt může být způsoben častým sluněním, problémy ale mohou vyvolat také chřipkové viry, stres či fyzická zátěž. Pokud trpíte v tomto období na opary, vyzkoušejte léčivý přípravek Zovirax Duo. Pomůže vám nejen zastavit vznik puchýřku v samém začátku, ale zároveň tlumí zánět v jeho okolí.

Zovirax Duo krém 50mg/g + 10mg/krém

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Opary patří mezi infekční onemocnění. Při nakažení virem Herpes simplex se tvoří malé puchýřky. Krém Zovirax Duo se používá k léčbě prvních známek a příznaků oparu na rtu a obličeji, aby se snížila pravděpodobnost, že se opar vyvine do puchýřku. Přípravek obsahuje dvě účinné látky bránící množení viru a pomáhající tlumit zánět, který se v místě infekce vytvoří. Abyste se zbavili nepříjemného oparu co nejdříve, je nutné zahájit léčbu již při prvních příznacích onemocnění. Před použitím pečlivě čtěte příbalovou informaci.

Zovirax náplasti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Trápí vás opar, máte důležitou schůzku a nevíte si rady, jak ho zakrýt? Vyzkoušejte Zoviconceal, transparentní matnou náplast, která opar překryje a ochrání ret během jeho léčby.

Další články

Načítám