Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmička soutěžících další řady show Tvoje tvář má známý hlas už je známá. Známo je též datum, kdy se divákům poprvé představí na obrazovkách - 4. září. A teď se mohou fanoušci podívat, co adepti na následníka, či následnici minulé vítězky Hany Holišové museli - mimo jiné - podstoupit kvůli svým budoucím proměnám.

Jednou z prvních řekněme procedur, kterou musí všichni soutěžící absolvovat, je takzvané odlévání tváře. Maskéři potřebují odlitek, podle kterého budou později pro účinkující připravovat masky. Na příkladu Ivany Jirešové se můžete podívat, jak to probíhá.

„Na hlavu se dá silikon, to je jako med, a potom se přidají sádrové obvazy, které drží formu,“ vysvětlil umělecký maskér pořadu David Šesták.

Jirešová odlévání spíš protrpěla, pod maskou měla dojem, že se dusí. „Já nemám ráda ani pleťové masky, protože mám pocit, že mi to stahuje kůži,“ přiznala herečka. Odlitek nakonec sice na víckrát, ale vznikl.

Reklama

Další články

Načítám