Hlavní obsah
Článek

Za měsíc přivede Markéta Plecháčová (38) na svět svého prvního potomka. Čas letí jako voda, a tak je tedy logické, že se zpěvačka a její partner, uznávaný designér Jan Plecháč, na příchod miminka doma pečlivě připravují. „Moc se na miminko těšíme, o to víc, když máme překvapení, že nevíme, co to bude. Takže barevná škála bílá, béžová a šedivá to jistí,” vysvětlila nám Markéta.

„Dokonce jsem s kamarádkou už ušila dětské povlečení a s manželem se chystáme vyrobit dětskou hrazdičku s těma zavěšenýma cinkrlátkama, protože musím říct, že nabídka ať už hraček, různých dekorací nebo praktických věcí pro děti je u nás dost mizerná. Ne že by toho bylo málo, je toho všude naopak šíleně moc, ale všecko jsou to takový ošklivý, moc barevný, nebo samý plastový věci, který do bytu pořizovat nechceme," nechala se slyšet Markéta, která, stejně jako její partner, vystudovala design.

„Rozhodla jsem se, že aspoň něco zkusíme vyrobit sami a hlavně z přírodních materiálů a v příjemných tónech,” rozpovídala se o přípravách na mimčo Markéta Plecháčová, která by měla přivést na svět svého prvního potomka v Podřipské nemocnici s poliklinikou v Roudnici nad Labem začátkem října.

Reklama

Další články

Načítám