Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pochytat trochu toho kalifornského slunce vyrazila v neděli na pláž v Malibu herečka Minnie Driver (44). Kromě přítele Nevilla Wakefielda jí dělaly společnost ještě dvě kamarádky, které se k dvojici po chvíli připojily, z čehož měla Minnie evidentně radost. Umělecký kurátor Wakefield, s nímž už Driver randí téměř rok, si ovšem najednou připadal jako třetí kolo u vozu...

Minnie sice mezi hollywoodské top herečky nepatří už dlouho, přesto se zhruba v jednom filmu či seriálu ročně objeví. V roce 2014 to byl komediální seriál About a Boy, loni thriller A Conspiracy on Jekyll Island a momentálně má herečka napilno kvůli propagaci své nové zábavné série Speechless.

Před dvěma dekádami se ovšem anglická herečka vyhřívala na výsluní. V roce 1995 na sebe upozornila rolí barové zpěvačky Iriny v bondovce Zlaté oko, následující rok jen potvrdila svůj talent v thrilleru Spáči, aby se další rok mohla definitivně zařadit mezi áčkové celebrity díky oscarovému snímku Dobrý Will Hunting, kde svou neotřelou krásou uhranula jako Skylar Matta Damona.

Reklama

Další články

Načítám