Hlavní obsah
Článek

Jeden z nejpopulárnějších herců současnosti Ryan Reynolds (34), kterému časopis People udělil titul Nejvíc sexy muže, je známý svým vztahem se zpěvačkou Alanis Morissette, herečkou Scarlett Johansson (39) a teď se spekuluje i o jeho náklonosti k Sandře Bullock. Ryan bere své role vážně, a kvůli některým dokonce držel tvrdou dietu.

Rynolds, který často představuje superhrdiny, si kvůli tomu, aby se jim podobal, zdokonaloval fyzičku. “Začalo to před pár lety rolí Hannibala Kinga ve snímku Blade: Trinity. Připravoval jsem se na ni pět měsíců. Musel jsem tehdy snížit množství tělesného tuku v těle a přibrat dvacet kilo svalové hmoty,“ říká Ryan.

„Dvě až tři hodiny denně jsem cvičil. Začal jsem od jednoduchých posedů a kliků přes zdvihání závaží až po každodenní mnohahodinové posilování. Šest dnů v týdnu! Po prvních dnech jsem si přál zemřít, ale později mě to začalo docela bavit,“ popisuje svůj trénink pohledný herec.

Ryan ještě prozradil, že ke cvičení držel speciální dietu. Součástí jeho snídaně byly jen zdravé tuky, například lžička másla z mandlí, avokádo, vajíčko, ovesné vločky a jablečný protlak. K obědu měl kuřecí salát nebo tuňáka. Večeře pak obsahovala rýži, zeleninový salát, rybu  nebo kuře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám