Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Cvičitelka Hanka Kynychová (55) se letos v létě s rodinkou k moři nedostane. A důvod je prozaický. „Pustili jsme se s manželem vlastníma rukama do přestavby prostor na Pankráci, kde v září otevřu své nové fitko. Rozhodla jsem se přestěhovat blíže centru, abych mohla být dostupnější pro všechny, kteří se se mnou chtějí hejbat a pracovat na břišním pekáči nebo postavě snů,“ řekla Super.cz Kynychová, která prázdniny tráví s lopatou v ruce na staveništi.

Celou stavbu má pod palcem Hančin manžel Jindřich, který měl ještě před tím, než se stal mužem v domácnosti, stavební firmu. Ruku k dílu ovšem dokáže přiložit i prsatá cvičitelka.

„Když je potřeba a manžel zavolá, vstanu od bazénu a jdu pomáhat. Odvoz suti a další věci při bourání jsem zastat uměla. Teď už nastupují zedníci, elektrikáři, instalatéři, tam moc pomoct neumím, ale jakmile dojde na úklid, malování zdí a velebení prostor, tak jsem opět připravená přiložit ruku k dílu,“ dodává Hanka s tím, že otvíračka nového fitka spojená se dnem otevřených dveří proběhne 17. září a všichni potencionální cvičenci budou moci služby a programy vyzkoušet zdarma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám